نشست تخصصی "پلکان۲: چالش های بیمه ای مرتبط با کسب وکارها" برگزار شد

۲۶ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۰ کد : ۶۱۴۵۵ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
نشست تخصصی "پلکان۲: چالش های بیمه ای مرتبط با کسب وکارها" با حضور مدیران کسب وکارهای استان قم برگزار شد.
نشست تخصصی "پلکان۲: چالش های بیمه ای مرتبط با کسب وکارها" برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، نشست تخصصی پلکان2 با موضوع «چالش های بیمه ای مرتبط با کسب وکارها» در یک کار مشترک با هم افزایی و همکاری جهاددانشگاهی استان قم و انجمن مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی استان قم و سازمان بیمه تأمین اجتماعی استان قم و دانشگاه جامع علمی کاربردی قم روز چهارشنبه 25 مردادماه در سالن جلسات دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم برگزار شد.

در این نشست تخصصی که با حضور حسین عبدی، رئیس سازمان تأمین اجتماعی شعبه دو و جمعی از مدیران استان مرتبط با کسب و کار برگزار شد نکات ارزشندی در خصوص قوانین مرتبط با بیمه ای و قوانین و مقررات آن توسط ایشان ارائه شد.

در ادامه نشست دکتر حسین عبدی مواد قانونی مربوط به بیمه ها و دستورالعمل‌های آن را تشریح نمود و در خصوص معافیت های بیمه ای نیز توضیحاتی ارائه کرد و نحوه انجام امور مفاصا حساب بیمه ای و همچنین فرآیندهای جدید ایجادشده در سازمان را بیان نمود.

در پایان نشست، پنل پرسش و پاسخ برگزار شد و حاضرین پرسش هایی در خصوص مسائل مطرح شده بیان نمودند و راهکارهای لازم توسط سخنران برنامه ارائه شد.

کلید واژه ها: سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی دفتر قم نشست تخصصی