هم اندیشی سرپرست جدید معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان قم با مدرسین مرکز فناوری اطلاعات

۳۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۶:۱۲ کد : ۵۸۴۵۳ آموزشی اخبار دسته اول
نشست هم اندیشی مدرسان حوزه فناوری اطلاعات با حضور سرپرست معاونت آموزشی و میزبانی مدیر مرکز آموزش های تخصصی فناوری اطلاعات جهاد دانشگاهی در این مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در این نشست که چندین ساعت به طول انجامید اشتغال محور بودن دوره های آموزشی و استفاده از خروجی کلاس ها جهت تامین نیروی انسانی دستگاه ها و شرکت های بخش خصوصی مورد توجه قرار گرفت.

همچنین در این نشست حاضرین بر بازنگری و تدوین دوره های آموزشی متناسب با نیاز روز و ایجاد اتحاد رویه در تدریس اساتید تاکید کردند  و اصلاح ساختار تبلیغات دوره های آموزشی جهاد دانشگاهی را ضروری دانستند.

در این نشست مدرسان مرکز فناوری اطلاعات برگزاری دوره های آموزشی بصورت اردو و کارگاه های آموزشی یک روزه را به عنوان پیشنهادی برای افزایش استقبال از دوره های جهاد دانشگاهی طرح کردند و به بیان ضرورت تدوین پکیج های آموزشی جدید پرداختند.

در ادامه این نشست مدرسین راهکارهایی برای رضایتمندی بیشتر فراگیران و صرفه جویی در مصرف انرژی بیان کردند.

کلید واژه ها: نشست مرکز آموزش های تخصصی فناوری اطلاعات