به همت مرکز نوآوری جهاددانشگاهی قم؛

رویداد «دیدار» در قم آغاز به‌کار کرد

۱۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۴ کد : ۵۷۹۴۰ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
رویداد «دیدار» در استان قم به همت مرکز نوآوری جهاددانشگاهی قم آغاز شد.
رویداد «دیدار» در قم آغاز به‌کار کرد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، نخستین رویداد «دیدار» با هدف انتقال تجربه در مجموعه «باسلام» واقع در شهرک پردیسان، پارک علم و فناوری، برگزار می‌شود.

گفتنی است، در سلسله رویدادهای «دیدار» اقداماتی ازجمله گفت‌وگو با کارآفرین نمونه و قصه کسب‌وکار، چگونگی تشخیص فرصت‌های کسب‌وکار و تجربه بازدید از شرکت‌های دانش بنیان دنبال می‌شود.
همچنین لازم به ذکر است، این سلسله رویدادها به همت مرکز نوآوری جهاددانشگاهی قم با همکاری پارک علم و فناوری قم و سازمان دانشجویان شعبه قم برگزار می‌گردد که نخستین جلسه آن در تاریخ چهارشنبه ۲۴ خردادماه ساعت ۱۰ صبح برگزار خواهد شد.

یادآور می‌شود، علاقه‌مندان برای شرکت در این رویداد می‌توانند درخواست خود را از طریق لینکhttp://maneshqom.acecr.ac.ir/fa/form/۸۹۶ ثبت کنند و یا جهت کسب اطلاعات بیش‌تر و مشاوره می‌توانند با شماره‌های ۰۹۳۹۱۵۱۱۷۵۲ و ۰۲۵۳۷۷۴۸۶۳۲ تماس بگیرند.

کلید واژه ها: رویداد دیدار جهاد دانشگاهی استان قم باسلام

امیر ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۶