آزمون جامع گردشگری برگزار شد

۱۰ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۷ کد : ۵۷۳۷ آموزشی اخبار دسته اول
آزمون جامع گردشگری، با شرکت ۱۲۲ نفر از متقاضیان دریافت گواهینامه‌ی دوره‌های راهنمای تور و مدیر فنی دفاتر خدمات مسافرتی، در جهاد دانشگاهی استان قم برگزار شد.
آزمون جامع گردشگری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، آزمون جامع دوره های آموزشی کوتاه مدت گردشگری روز جمعه 10 اسفند ماه در محل مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم در دو نوبت صبح و ظهر برگزار شد.

یکی از مراحلی که فراگیران دوره‌های کوتاه‌مدت گردشگری در پایان دوره آموزشی برای دریافت گواهینامه باید طی کنند، آزمون جامع سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است.

آزمون جامع دوره‌های راهنمای طبیعت‌گردی، راهنمای ایرانگردی و جهانگردی، راهنمای تخصصی ژئوتوریسم و مدیرفنی دفاتر خدمات مسافرتی، دوبار در سال و معمولا طی ماه‌های مرداد و بهمن برگزار می‌شود.

کلید واژه ها: معاونت آموزشی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم مرکز آزمون گردشگری