ادامه همکاری جهاد دانشگاهی و مرکز خدمات حوزه های علمیه استان قم

۲۸ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۵ کد : ۵۵۳۴۹ عمومی اخبار دسته اول
تفاهم نامه همکاری مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان قم و جهاد دانشگاهی واحد استان قم به امضای مدیران ارشد دو مجموعه رسید.
ادامه همکاری جهاد دانشگاهی و مرکز خدمات حوزه های علمیه استان قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم تفاهم نامه همکاری این واحد با مرکز خدمات حوزه های علمیه استان، با اتمام مدت تفاهم نامه سابق، پس از بررسی مجدد و گسترش زمینه های همکاری مجددا به امضای رئیس جهاد دانشگاهی استان و مدیرکل مرکز خدمات حوزه های علمیه استان رسید.

همکاری‌های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی، اشتغال، کارآفرینی، فناوری، تجاری سازی و استفاده بهینه از تولانمندی ها و ظرفیت های مشترک طرفین و افزایش تعاملات بین بخشی و توسعه کمی و کیفی همکاری های علمی طرفین موضوع این تفاهم نامه است که طرفین به اجرای صحیح و جدی آن اصرار دارند.

همچنین استفاده بهینه از منابع، امکانات و توانمندی‌های دو مجموعه در راستای مأموریت ها و وظایف مشترک، مشارکت در برگزاری نشست های تخصصی، سمینارها، کارگاه ها، نمایشگاه ها و دوره های آموزشی، تولید و انتشار منابع و محتوای آموزشی، چاپ و نشر و توزیع کتاب‌ها و مجلات علمی و تخصصی مرتبط با اهداف مشترک از جمله اهدافی است که در این تفاهم نامه به آن اشاره شده است.

کلید واژه ها: تفاهم نامه مرکز خدمات حوزه های علمیه قم