«کاتیوشا» ساعاتی خوش‌را برای دانشجویان دانشگاه تهران خلق کرد

۰۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۱ کد : ۵۴۷۷ فرهنگی اخبار دسته اول
"کاتیوشا" بهمراه نقد و بررسی و به منظور ترویج نشاط عمومی در پردیس فارابی دانشگاه تهران به نمایش گذاشته شد.
«کاتیوشا» ساعاتی خوش‌را برای دانشجویان دانشگاه تهران خلق کرد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحداستان قم، شامگاه سه شنبه (30بهمن‌ماه) فیلم سینمایی «کاتیوشا» توسط مرکز تخصصی آسیب‌های اجتماعی جهاد دانشگاهی واحد قم با همکاری کانون همیاران پردیس فارابی در تالار امام خمینی(ره) همین دانشگاه برگزار شد.

«کاتیوشا» فیلمی به کارگردانی و تهیه‌کنندگی علی عطشانی، نویسندگی مشترک علی عطشانی و مهدی علیمیرزایی و بر اساس طرحی از مهراب قاسم خانی محصول سال ۱۳۹۶ می‌باشد که در ژانر کمدی است و در خلاصه قصه آن آمده است: "من اگر بخوام توی زندگیم موفق باشم حتما نباید اونجوری به زندگی نگاه کنم که تو نگاه می‌کنی" !

این فیلم با رویکرد ترویج نشاط عمومی به صورت کاملا رایگان و آزاد برای دانشجویان روی پرده رفت و پس از نمایش توسط دانشجویان و منتقدین مورد نقد و ارزیابی قرارگرفت و در انتها پس از پذیرایی سرویس رایگان این دانشگاه، تماشاچیان‌را به مرکز شهر رساند.

کلید واژه ها: مرکز تخصصی آسیب های اجتماعی کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی معاونت فرهنگی پردیس فارابی دانشگاه تهران نقد فیلم سینمایی