در سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد واقع شد

آغاز همکاری جهاد دانشگاهی استان های یزد و قم

۲۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۸:۱۸ کد : ۵۳۹۵ عمومی اخبار دسته اول
سازمان‌ جهاددانشگاهی استان یزد و جهاددانشگاهی واحد استان قم در راستای استفاده بهینه از توانایی‌های علمی، آموزشی، فرهنگی و اجرایی طرفین تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند.
آغاز همکاری جهاد دانشگاهی استان های یزد و قم

به گزارش  روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان قم، بعد از بازدید رئیس و مدیران جهاد دانشگاهی استان قم از فعالیت های سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد روسای روسای دو واحد سازمانی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

این تفاهم‌نامه که به منظور استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود و گسترش همکاری‌های متقابل و توسعه فعالیت‌های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی، فناوری و تولید، کارآفرینی و اجرایی تنظیم شده است به امضای دکتر«مهدی باصولی» رییس سازمان جهاددانشگاهی یزد و دکتر«محمد حیدری» رییس جهاددانشگاهی واحد استان قم رسید .

مهمترین زمینه‌های همکاری طرفین براساس مفاد این تفاهم‌نامه، تعامل و همکاری در حوزه‌های پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و تجاری سازی بر اساس نیازها و اولویت‌ها و همچنین استفاده از خدمات آموزشی، ‌آزمایشگاهی، فنی و تخصصی و تجیهزات است.

این تفاهم‌نامه در هفت ماده و دو نسخه برای اجرا به مدت سه سال منعقد شده است.

کلید واژه ها: تفاهم نامه سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد