متقاضیان کسب و کارهای خانگی از شرکت اطمس کهن بازدید کردند

۱۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۴ کد : ۵۳۴۳۷ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
جهاد دانشگاهی واحد استان قم تور ترویجی تعاون را با موضوع بازدید از کارگاه و آموزشگاه نمدگری، نخ ریسی و پارچه بافی شرکت تعاونی الیاف طبیعی و منسوجات سنتی (اطمس) کهن برگزار کرد.
متقاضیان کسب و کارهای خانگی از شرکت اطمس کهن بازدید کردند

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم این تور شغلی به منظور ایجاد انگیزه شغلی در متقاضیان کسب و کار های خانگی برگزار شد و مورد استقبال اعضا قرار گرفت.

در این بازدید ضمن برگزاری کارگاه آموزشی انگیزشی شغلی برای شرکت کنندگان کارشناسان شرکت تعاونی الیاف طبیعی و منسوجات سنتی کهن تجربیات و دانش کسب و کار خود را به بازدید کنندگان ارائه دادند.

مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در جهت بهبود نوآوری های کسب و کار در سطح استان برنامه های مشاوره ای شغلی و کارگاه های آموزشی عمومی و تخصصی و تورهای شغلی را ویژه متقاضیان و پیشرانان مشاغل خرد و کلان در دستور کار خود قرار داده است.

کلید واژه ها: مرکز نوآوری و شکوفایی (منش)