تور تخصصی مشاوره شغلی، فناوری و نوآوری برگزار شد

۲۱ دی ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۰ کد : ۵۲۵۹۹ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
تور تخصصی مشاوره توانمندسازی ویژه کسب و کارهای نوپا در استان قم بمناسبت گرامیداشت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، با استقبال مدیران واحدهای تولیدی نوپا در مرکز نوآوری و مشاوره جهاد دانشگاهی قم برگزار شد.
تور تخصصی مشاوره شغلی، فناوری و نوآوری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم تور مشاوره تخصصی به میزبانی مرکز نوآوری و  مشاوره جهاددانشگاهی قم و  با همکاری گروه جهادی شهیدان خبازنو و همکاری بسیج سازندگی استان قم برگزار شد.

در این تور یک روزه، 10 واحد تولیدی در حوزه های مختلف کسب وکار در زمینه های تخصصی: تأمین مالی، بیمه، مالیات، توسعه کسب وکار، بازاریابی و فروش، با حضور مشاورین و منتورین (راه‌نما) مجرب استان قم و شرکت ها از خدمات مشاوره مرکز بهره مند شدند.

شایان ذکر است در پایان این برنامه مطابق با امکان سنجی انجام شده توسط مشاورین، کسب وکارهایی که ظرفیت و توانمندسازی لازم و قابلیت توسعه ای داشتند جهت اخذ تسهیلات توسط مرکز به دستگاه های متولی ارجاع شدند.

کلید واژه ها: مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی ستفا