مشاور رئیس جهاد دانشگاهی از فعالیت پیشرانان طرح توانمند سازی خانوارها بازدید کرد

۲۰ دی ۱۴۰۱ | ۱۸:۰۴ کد : ۵۲۵۸۵ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
مشاور رئیس جهاد دانشگاهی و رئیس جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبایی در خلال جلسه ای که جهت بررسی پیشرفت طرح "توانمند سازی خانوارها" برگزار شد در جریان سایر اقدامات جهاد دانشگاهی استان قم در حوزه اشتغال قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دکتر محمدصادق بیجندی مشاور رئیس جهاد دانشگاهی در حوزه کارآفرینی و اشتغال و دکتر مهری سادات موسوی رئیس جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبایی و هیئت همراه از فعالیت های برخی پیشران های طرح توانمند سازی خانوارها و برخی شرکت های دانش بنیان و فناور استان قم از جمله مجموعه باسلام بازدید کردند.

در این بازدید، بازدید کنندگان ظرفیت های پیشران های طرح را مورد ارزیابی قرار دادند و زمینه حضور دو پیشران در نمایشگاه ملی که هفته اول بهمن ماه در تهران برگزار می شود را فراهم کردند.

گفتنی است طرح توانمند سازی خانواره به کارفرمایی شرکت زرفام کیش وابسته به بنیاد علوی و با اجرای جهاد دانشگاهی واحد استان قم بصورت آزمایشی در حال برگزاری است.

کلید واژه ها: طرح توانمندسازی خانوارها