انجام ۲۰ عمل جراحی در یک روز، موفقیت تازه مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم

۱۴ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۶ کد : ۵۲۳۴۶ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
سوپروایزر مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم گفت: مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم موفق شد، انجام بیش از ۲۰ عمل جراحی در یک روز را به ثبت برساند و رکورد پیشین خود را تغییر دهد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم معصومه جانبازی عنوان کرد: در دی ماه سال جاری، مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم موفق شد، انجام بیش از ۲۰ عمل در یک روز را به ثبت برساند و رکورد پیشین خود را تغییر دهد.

وی با بیان اینکه عمل های انجام شده موفقیت آمیز بودند، اظهار کرد: در این روز بیش از ۱۶ عمل پانکچر صورت گرفت که رکوردهای گذشته این مرکز را در این عمل شکست همچنین در این روز سه عمل هیستروسکوپی‌، پنج IUI و انتقال جنین صورت گرفت.

سوپروایزر مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم تصریح کرد: این عمل ها با ظرفیت یک اتاق عمل پانکچر، یک اتاق عمل هیستروسکوپی‌، یک اتاق عمل مردان و اتاق IUI انجام شده است.

وی در رابطه با امکان افزایش تعداد عمل‌ها در یک روز بیان کرد: برای افزایش تعداد عمل ها باید برنامه ریزی فشرده و بیشتری صورت بگیرد؛ زیرا پذیرش و ترخیص بیماران نیز باید بررسی و هماهنگ شود تا تداخلی صورت نگیرد.

کلید واژه ها: درمان ناباروری مرکز درمان ناباروری