رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم:

سابقه درخشان جهاد دانشگاهی برای همه مشخص است

۱۴ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۳ کد : ۵۱۳۳۳ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم گفت: جای حمایت از افرادی که در عرصه پژوهش و فناوری ورود می‌کنند در این‌گونه نمایشگاه‌ها بسیار خالی است.
سابقه درخشان جهاد دانشگاهی برای همه مشخص است

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم حسین صابری در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان قم که به مناسبت هفته پژوهش در محل نمایشگاه‌های دائمی استان قم برپا شده است، ضمن تبریک هفته پژوهش، اظهارکرد: جای حمایت از افرادی که در عرصه پژوهش و فناوری ورود می‌کنند در این‌گونه نمایشگاه‌ها بسیار خالی است.

وی تصریح کرد: در این نمایشگاه شاهد موارد و دستاوردهای خوبی بوده‌ایم که نیاز به استمرار دارد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه سابقه جهاد برای همه کسانی که در این عرصه‌ها فعالیت می‌کنند مشخص است، بیان کرد: جهاد دانشگاهی همیشه در این عرصه پیش‌گام و پیش‌قدم بوده است و دوستانی که با این مجموعه همکاری دارند و از ظرفیت آن استفاده می‌کردند خصوصا در حوزه پژوهش نتایج خوبی را توانستند رقم بزنند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم از غرفه جهاد دانشگاهی استان قم در نمایشگاه پژوهش و فناوری استان بازدید کرد.

کلید واژه ها: هفته پژوهش نمایشگاه 1401 نمایشگاه شورای شهر قم