وبینار آشنایی با اصول پدافندغیرعامل ویژه اعضای جهاد دانشگاهی استان قم برگزار می شود.

۰۸ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۵ کد : ۴۹۹۲۶ عمومی اخبار دسته اول
وبینار آشنایی با اصول پدافند غیر عامل روز چهارشنبه ۱۱ آبان ماه مصادف با هفتمین روز هفته پدافند غیرعامل برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم وبینار آشنایی با اصول پدافندغیرعامل در هفتمین روز هفته پدافند غیرعامل که روز "آموزش و فرهنگ سازی محور آمادگی ملی" نامیده شده است طی همکاری اداره حراست و معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد استان قم برگزار خواهد شد.

این وبینار از ساعت 14:00 تا 15:00 بصورت آنلاین از طریق سامانه آموزش الکترونیک جهاد دانشگاهی استان قم برگزار می شود.

گفتنی است لینک شرکت در این وبینار روز چهارشنبه از طریق پیامرسان سازمانی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در اختیار جهادگران قرار خواهد گرفت.

کلید واژه ها: پدافند غیرعامل حراست معاونت آموزشی