رئیس جهاد دانشگاهی قم خصوصی و عمومی، پاسخگوی مردم

۱۰ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۷ کد : ۴۸۲۸۳ عمومی اخبار دسته اول
رئیس جهاد دانشگاهی در ملاقات عمومی که به مناسبت هفته دولت انجام شد پای سخن مراجعه کنندگان نشست.
رئیس جهاد دانشگاهی قم خصوصی و عمومی، پاسخگوی مردم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دکتر محمد حیدری روز سه شنبه هشتم شهریور ماه طبق اطلاع رسانی قبلی در سالن جلسات معاونت پژوهشی این واحد سازمانی حضور یافت و با مراجعه کنندگان ملاقات کرد.

غالب مراجعه کنندگان در این ملاقات عمومی مسائلی در حوزه درمان ناباروری مطرح کردند که مباحثی از جمله مسائل پزشکی، هتلینگ و میزبانی مرکز درمان ناباروری، نحوه دریافت خدمات بیمه‌ای را شامل می‌شد.

لازم به ذکر است هر یک از مخاطبین جهاد دانشگاهی واحد استان قم مدت هاست در هر زمانی که نیاز بدانند می توانند طی حداکثر یک هفته با رئیس این واحد ملاقات داشته باشند و محدودیتی در دیدار با افراد نیست.

گفتنی است این ملاقات در شرایطی برگزار شد که حاضرین با توجه به نگرش عموم به مسئله ناباروری، اجازه ثبت تصویر را ندادند.

کلید واژه ها: رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم هفته دولت