/جهاددانشگاهی زیست بوم نوآوریِ نخبگان ایران/

دانش، پشتوانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی بوده است

۰۹ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۷ کد : ۴۷۰۴۹ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
تعداد بازدید:۶۰۸
مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان قم گفت: پشتوانه‌ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی دانش بود به همین خاطر توانست برای استان قم و کشور موفقیت به ارمغان بیاورد.
دانش، پشتوانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی بوده است

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم یاسر شریفی، در رابطه با طرح ملی توسعه مشاغل خانگی عنوان کرد: این طرح دستاوردهای بسیار خوبی برای قم داشت و سعی شد در کنار مشاغل خرد و خانگی و کسب و کارهای نوپا برای متقاضیان و پیشرانان نوآوری نیز داشته باشیم تا با نوآوری در کارشان فروش بیشتری داشته باشند.

وی ادامه داد: پشتوانه‌ این طرح دانش بود به همین خاطر توانست برای استان قم و کشور موفقیت به ارمغان بیاورد.

وی با بیان اینکه این طرح در سه فاز اجرایی شد، اظهار کرد: در فاز اول بر روی مزیت‌های شغلی استان آمایش منطقه‌ای صورت گرفت و با کمک خبرگان استانی، سند آمایش استان، چشم‌انداز استان و فهرست مشاغل خانگی کشور، مشاغلی که امکان تولید آن در منزل وجود داشت و از بازار فروش مناسبی هم برخوردار بودند انتخاب شدند و ۱۵ رسته شغلی ایجاد شد.

شریفی اضافه کرد: در مرحله دوم فراخوانی اعلام شد و متقاضیان بر اساس شاخص‌های موجود استعدادیابی شدند و بر اساس میزان مهارتی که داشتند سطح بندی شدند و در زمینه‌های مختلفی مانند تأمین مالی، تسهیلات، اخذ مجوزهای کسب و کار، بیمه، مالیات، توسعه کسب و کار، برند سازی، شبکه سازی فروش و بازاریابی مشاوره‌های تخصصی دریافت کردند.

مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان قم با اشاره به اینکه متقاضیان در سه سطح مهارتی، عمومی و تخصصی آموزش دریافت کردند، بیان کرد: برای متقاضیان دوره‌های گوناگونی برگزار شد تا بتوانند علاوه بر توسعه مهارت‌های فردی در بخش فروش هم مهارت کسب کنند.

وی اضافه کرد: در کنار آموزش‌های ارائه شده، شرایط را برای حضور در نمایشگاه‌های مختلف هم فراهم کردیم و نمایشگاه های مختلفی نیز در سطح محله‌ای و استانی برگزار شد همچنین محصولات برخی از پیشرانان در نمایشگاه بین‌المللی جشنواره فروش نجف اشرف نیز عرضه شد.

شریفی ادامه داد: نمایشگاه اقتصاد مقاومتی که به همت بسیج سازندگی برگزار شد آخرین نمایشگاهی بود که پیشرانان طراح ملی مشاغل خانگی قم در آن حضور داشتند که در آن مرکز مشاوره شغلی و کارآفرینی جهاد دانشگاهی قم نیز به ارائه مشاوره رایگان به غرفه داران پرداخت که بازخورد مثبتی به همراه داشت.

وی با اشاره به اینکه برخی از محصولات که به کیفیت مطلوب رسیده و برند سازی شده بودند برای ورود به عرصه بین‌الملل آماده شدند، بیان کرد: در این طرح اقدامات متعددی انجام شد برای مثال بسیاری از واحدهای تولیدی که مجوز نداشتند به سمت اخذ مجوزهای کسب و کار خانگی سوق داده شدند و برخی نیز شرکت های تعاونی ایجاد کردند.

مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان قم با بیان اینکه در فاز سوم ۱۰ شبکه در حوزه کسب‌وکارهای خانگی شکل گرفت و ۱۵۰۰ نفر به بازار اتصال پیدا کردند، تصریح کرد: در این فاز شبکه‌ای از مواد اولیه تا بازاریابی شکل گرفت همچنین برای برخی از پیشرانان نیز از طریق اتصال به پلتفرم‌های فروش و راه اندازی فضای مجازی بازار فروش خوبی رقم خورد.  

وی با اشاره به اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و با اجرای جهاد دانشگاهی در کشور اجرا شد، عنوان کرد: این طرح در استان قم خاتمه پیدا کرده است و با توجه به ظرفیت و پتانسیلی که در حوزه اشتغال قم ایجاد شده قرار است طرح جدیدی در حوزه ایجاد اشتغال و توسعه پایدار شروع کنیم تا برکات دیگری برای قم به ارمغان آورد.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی زیست بوم نوآوریِ نخبگان ایران سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی چهل و دومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی یاسر شریفی


نظر شما :