کمپین تخصصی مشاوره توانمند سازی دانش بنیان در استان قم برگزار می شود

۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۷ کد : ۴۴۹۲۹ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
مدیر مرکز نوآوری و شتاب دهی جهاد دانشگاهی استان قم از برگزاری کمپین تخصصی مشاوره توانمند سازی دانش بنیان در استان قم خبر داد.
کمپین تخصصی مشاوره توانمند سازی دانش بنیان در استان قم برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم یاسر شریفی گفت: این کمپین تخصصی مشاوره ویژه شرکت های فناور و شرکت های دانش بنیان استان قم در حوزه توانمند سازی این شرکت ها است و در بازه زمانی 25 الی 26 خرداد ماه در مرکز نوآوری و شتاب دهی جهاد دانشگاهی واحد استان قم برگزار خواهد شد.

مدیر مرکز نوآوری و شتاب دهی جهاد دانشگاهی افزود: این تور تخصصی به میزبانی مرکز نوآوری و شتاب دهی و مرکز مشاوره و کارآفرینی جهاد دانشگاهی و با همکاری شرکت الو بیزینس و حمایت معاونت فناوری ریاست جمهوری برگزار می شود.

شریفی در بیان محور های اصلی این کمپین عنوان کرد: محور های مشاوره در این کمپین، حوزه های صادرات، بازرگانی، بازاریابی دیجیتال، بیمه، مالیات  و توسعه کسب و کار و نحوه سرمایه گذاری است.

وی همچنین یادآور شد: فراخوان ثبت نام شرکت ها در این دوره اعلام شده است و شرکت های متقاضی می‌توانند در تاریخ 25 و 26خردادماه از خدمات مشاوره این مرکز بهره مند شوند.

کلید واژه ها: مرکز نوآوری و شکوفایی (منش) فراخوان