آغاز مجدد عضوگیری مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی قم

۱۵ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۷ کد : ۴۴۶۷۶ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
عضویت در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی قم برای جذب ایده‌های فناور و پذیرش تیم‌های فناور ویژه تیم‌ها و استارتاپ‌های علاقه‌مند فراخوان شد.
آغاز مجدد عضوگیری مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، مشاوره‌های تخصصی به تیم‌ها، تأمین فضای کاری اشتراکی تیم‌ها، حضور در ورکشاپ‌های تخصصی ویژه تیم‌ها، مشارکت در طرح‌های شاخص و تجاری سازی ایده‌ها و محصولات، معرفی محصولات دانش بنیان به صنعت جهت عقد قرارداد تجاری، حضور در رویدادهای تحصصی و فناورانه و امکان بهره‌مندی از تسهیلات فناورانه برای تیم‌های فناور از جمله مزایای عضویت در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی قم است.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام به آدرس http://jd-qom.ac.ir/fa/form/722 مراجعه کنند و برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02537748632 تماس گرفته و یا در فضای مجازی با مراجعه به صفحه مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی قم به آی دی @manesh.qom با مسئولین این مرکز ارتباط بگیرند.

کلید واژه ها: مرکز نوآوری و شکوفایی (منش)