آزمون استخدامی قوه قضاییه در قم برگزار شد

۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۲ کد : ۴۲۲۹۳ آموزشی اخبار دسته اول
سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد استان قم از برگزاری آزمون استخدامی قوه قضایییه در قم همزمان با سراسر کشور با حضور ۱۹۸۵ نفر خبر داد.
آزمون استخدامی قوه قضاییه در قم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم علی حسینی با اشاره به برگزاری آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضایبه قم به همت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی، بیان کرد: این آزمون جمعه صبح به شکل همزمان در سراسر کشور در قم برگزار شد.

وی با بیان اینکه ۱۹۸۵ نفر در حوزه آزمون استان قم با یکدیگر به رقابت پرداختند، افزود: شرکت کنندگان این آزمون استخدامی که شامل 792 زن و ۱193 مرد بودند می‌توانند نتایج آزمون خود را با مراجعه به وبسایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی hrtc.ir مشاهده و دریافت کنند.

حسینی اظهار کرد: این آزمون برای احراز ۱۲۵ فرصت شغلی در ۱۱ رشته شغلی برای شهر قم و جعفریه و کهک برگزار شد و برگزیدگان در این پست ها مشغول به فعالیت خواهند

کلید واژه ها: آزمون استخدامی مرکز آزمون قوه قضائیه