علی حسینی عضو شورای فنی شعب ایسپا شد

۰۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۶ کد : ۴۱۸۹۹ فرهنگی اخبار دسته اول
علی حسینی عضو شورای فنی شعب ایسپا شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم انتخابات اعضای شورای فنی شعب مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در حاشیه برگزاری ششمین گردهمایی شعب این مرکز برگزار شد.

علی زنده دل از واحد قزوین، علی شاه‌میری از واحد سمنان، محمد شریف‌زاده از واحد گلستان، مجید آوج از واحد کردستان، علی حسینی از واحد قم و محمدرضا رهبری از واحد اصفهان برای عضویت در این شورا داوطلب شدند و پس از برگزاری انتخابات علی شاه‌میری، علی حسینی و محمد شریف‌زاده به تربیت به عنوان نفرات اول تا سوم انتخاب شدند. همچنین مجید آوج به عنوان عضو علی‌البدل این شورا انتخاب شد.

گفتنی است ششمین گردهمایی شعب ایسپا، سوم اسفند 1400 با حضور دکتر جمال رحیمان، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی؛ دکتر مهدی رفیعی بهابادی، رییس مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران؛ دکتر سید مجید امامی، دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور و دکتر جواد پورکریمی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران در سالن جلسات ایسپا برگزار شد.

کلید واژه ها: افتخارات انتصاب مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) ایسپا