مدیر گروه آزمون طرح ملی Eight تجلیل شد

۲۶ آذر ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۱ کد : ۴۰۶۰ آموزشی اخبار دسته اول
علی هویدی مدیر گروه آزمون طرح ملی تولید مجموعه آموزشی Eight لوح سپاس مجاهدت علمی برای تولید محتوی آموزشی را در مراسم اختتامیه کارگاه آموزشی TTC کتاب زبان Eight دریافت کرد.
مدیر گروه آزمون طرح ملی Eight تجلیل شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم روز یکشنبه 25 آذرماه در مراسم اختتامیه کارگاه آموزشی TTC کتاب زبان Eight با حضور دکتر طیبی رئیس جهاددانشگاهی و دکتر بیجندی معاونت آموزشی جهاددانشگاهی از مولفین کتاب مجموعه های پایلوت و دیگر دست اندرکاران تجلیل شد.

علی هویدی مدیر مرکز آموزش های تخصصی زبان های خارجی جهاد دانشگاهی استان قم از جمله مولفین این مجموعه آموزشی وزین است که در مراسم اختتامیه لوح سپاس دریافت کرد.

متن لوح سپاس به شرح زیر است:

جناب آقای علی هویدی،
مدیر محترم گروه آزمون طرح ملی Eight

با حضور ارزنده جنابعالی و همت بلندتان، برای نخستین بار در کشور طرح ملی تالیف مجموعه آموزش زبان انگلیسی آغاز و بعد از شش سال مجاهدت علمی این محصول فاخر به بازار آموزش ایران اسلامی عرضه گردید.
ثمره این تلاش هوشمندانه، مجموعه ای است که از جهت محتوای علمی، هویت فرهنگی، ظاهر گرافیکی، تنوع محصولات کمک آموزشی و تامین نیاز های فراگیران مسلمان بی نظیر است.
امید است تولید مجموعه آموزشی Eight به برکت انوار قدسیه حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) آغاز یک حرکت رو به رشد باشد و در آینده ای نزدیک میوه های خوش رنگ آن در آموزش گاه ها و دانشگاه های کشور های مسلمان به ثمر بنشیند.

دکتر حمیدرضا طیبی
رییس جهاد دانشگاهی

کلید واژه ها: دکتر حمیدرضا طیبی مرکز آموزش های تخصصی زبان های خارجی کتاب eight تجلیل