کارگاه چرم دوزی ویژه متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی قم برگزار شد

۱۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۵ کد : ۳۷۸۱۷ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
کارگاه آموزشی چرم دوست دوز  ویژه متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی قم  با هدف اتصال به بازار و توانمندسازی متقاضیان به همت دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی قم با همکاری پیشران طرح برگزار شد.
کارگاه چرم دوزی ویژه متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی قم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم ملیحه بختیاری زاده مربی چرم دوزی در این کارگاه آموزشی توضیحاتی در خصوص نحوه برگزاری این دوره و تجهیزات مورد نیاز و مواد مصرفی این کارگاه ارائه داد و سپس فراگیران حاضر را با انواع چرم های موجود در بازار، ابزار و تجیهزات لازم برای تولید محصولات چرمی، انواع تکنیک های برش و علامت گذاری، نحوه دوخت استاندارد در چرم، نحوه طراحی و دوخت مدل های چرم از جمله جا کارتی، کیف های 2 لت و 3 لت آشنا کرد.

گفتنی است این کارگاه با رعایت پروتکل های بهداشتی در مرکز نوآوری جهاددانشگاهی قم برگزار شد و فراگیران این کارگاه که مهارت مناسب در تولید محصولات چرمی با کیفیت پیدا کردند جهت همکاری در تولید به پیشران طرح معرفی شدند.

شایان ذکر است طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی توسط جهاد دانشگاهی در 31 استان کشور در حال اجرا است.

کلید واژه ها: الگوی نوین مشاغل خانگی