آغاز همکاری مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی و جهاد دانشگاهی واحد استان قم

۲۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۲ کد : ۳۶۸۸۴ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
تفاهم نامه همکاری های مشترک مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی واحد استان قم و مرکز رشد دانشگاهی آزاد اسلامی واحد الکترونیکی که به منظور مشارکت و بهره گیری متقابل از ظرفیت‌های طرفین و همکاری در زمینه های تجاری سازی فناوری، آموزش و امور اجرایی فی مابین منعقد شده بود در نشستی مجازی با حضور مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی و مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی قم مبادله شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم همکاری در شناسایی و جذب ایده ها و طرح های نوآورانه و فناورانه، معرفی هسته های و واحدهای فناور و شرکت های فناور، همکاری در برگزاری تورهای تخصصی و کارگاه های آموزشی، همکاری در برگزاری نشست های تخصصی، رویدادهای تخصصی و دوره های آموزشی از جمله موارد تفاهم در این تفاهم نامه است.

همچنین  انتقال تجارب و ارتقاء سطح توانمندی های واحدهای فناور، ارائه خدمات کارآفرینی به تیم های و اعضای این مراکز، مشاوره‌های تخصصی و منتورینگ واحدهای فناور، ایجاد ساختارهای نوآورانه و مشترک و همکاری و مشارکت در طرح‌های سرمایه گذاری و فناورانه از دیگر مواردی است که جهاد دانشگاهی واحد استان قم و دانشگاه آزاد واحد الکترونیکی در اجرای مشترک آن به تفاهم رسیدند..

گفتنی است این تفاهم نامه هیچ گونه تعهد مالی برای جهاد دانشگاهی و مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی ایجاد نکرده است و بار مالی و حقوقی حسب مورد طی عقد قراردادهای جداگانه بررسی و توافق خواهد شد.

کلید واژه ها: مرکز نوآوری و شکوفایی (منش) دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی مرکز رشد تفاهم نامه