بررسی زمینه‌های همکاری شرکت تعاونی اداره و توسعه عمران قم و جهاد دانشگاهی

۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۱ کد : ۳۶۶۰۸ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
در نشستی که با حضور خانم قلی زاده نماینده شرکت تعاونی اداره توسعه و عمران قم و یاسر شریفی مدیر مرکز مشاوره شغلی و خدمات کارآفرینی جهاد دانشگاهی قم و جواد خوش آمد مدیراجرایی و امور قرارداهای معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی قم برگزار شد زمینه های همکاری مشترک مورد بررسی قرار گرفت.
بررسی زمینه‌های همکاری شرکت تعاونی اداره و توسعه عمران قم و جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در این نشست مقرر شد برنامه‌ها، رویدادها و فعالیت‌های ترویجی و آموزش مهارتی به صورت مشترک توسط مرکز مشاوره شغلی و معاونت آموزش وکارآفرینی جهاددانشگاهی قم و شرکت توسعه و اداره عمران قم به اجرا درآید.

همچنین برگزاری تورهای شغلی و ترویجی، تولید محتوا از فعالیت های شرکت تعاونی، ارائه مشاوره‌های عمومی و تخصصی و آموزش‌های مهارتی نیز از دیگر موارد مورد بحث در این جلسه بود که مورد توافق طرفین قرار گرفت.

لازم به ذکر است شرکت تعاونی توسعه و عمران استان قم به عنوان یکی از شرکت های تعاونی موفق و برتر استان و مرکز مشاوره شغلی و خدمات کارآفرینی به عنوان یکی از مراکز تحت نظارت اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان قم در حال فعالیت و ارائه خدمات به شهروندان هستند.

کلید واژه ها: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم