در راستای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی صورت گرفت

انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران تولیدی پوشاک

۰۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۸:۲۰ کد : ۳۶۲۱۱ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان قم، جلسه همکاری و هم اندیشی با "خانم معصومه قره داغی" پیشران حوزه پوشاک در رشته خیاطی در محل دفتر معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی قم برگزار شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران تولیدی پوشاک

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم در این جلسه اهداف مشترک کارگاه تولیدی و نیز طرح ملی توسعه مشاغل خانگی قم تبیین و در نهایت تفاهم نامه ای میان طرفین منعقد شد که در آن مباحثی همچون مشاوره های عمومی و تخصصی، آموزش های مهارتی و توانمندسازی متقاضیان مشاغل خانگی، اتصال به بازار و سفارشی سازی محصولات و حمایت ها و مزیتهای طرح مشاغل خانگی از بندهای مورد تفاهم طرفین بود.

همچنین از دیگر تعهدات این تفاهم نامه مباحث شبکه سازی و افزایش همکاری بین فعالین این بخش، همکاری در استانداردسازی محصولات متقاضیان توسط پیشران در چهارچوب الگوی جدید توسعه مشاغل خانگی و ... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

قابل ذکر است طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت تعاون کار وورفاه اجتمای و توسط جهاد دانشگاهی در 31 استان کشور در حال اجرا می باشد.