آغاز همکاری های آموزشی و پژوهشی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم و پردیس فارابی دانشگاه تهران

۱۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۴ کد : ۳۵۴۲۰ آموزشی اخبار دسته اول
مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شعبه قم و پردیس فارابی دانشگاه تهران تفاهم نامه همکاری های علمی و پژوهشی امضا کردند.

به گزارش گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری که به امضاء محمد رستمی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم و دکتر احمد حاجی ده آبادی معاون پژوهش و فناوری پردیس فارابی رسید طرفین  بر همکاری‌های مشترک پژوهشی و آموزشی در راستای اهداف و سیاست های مطرح شده است  تاکید کردند.

همکاری های مشترک در انجام رویداد های شتاب، حمایت از هسته های نوآور، انجام طرح های پژوهشی کاربردی و ارائه مقاله در راستای اهداف و سیاست های طرفین و فراهم سازی زمینه ارتباط حوزه تخصصی با حوزه پژوهش و فناوری، از مباحث کلی این تفاهمنامه است.

لازم به توضیح است این تفاهم نامه با مدت ۲ سال منعقد شده است و ادامه فعالیت و بازنگری ، اصلاح و تغییرات در مفاد آن بنا به توافق طرفین قابل اجرا است.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم پردیس فارابی دانشگاه تهران