وبینار آشنایی با مدل های کسب وکار برگزار شد

۰۹ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۶ کد : ۳۵۳۲۵ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
وبینار آموزشی آشنایی مدل راه اندازی کسب وکار خانگی وبینار به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی قم با همکاری مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی قم روز دو شنبه ۸ شهریور ماه به صورت برخط برگزار شد.
وبینار آشنایی با مدل های کسب وکار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دکتر محمد احمدزاده مدرس این کارگاه مجازی، در ارایه خود به مباحثی از جمله معرفی انواع کسب وکارها، نحوه راه اندازی کسب و کارها، مزایای کسب وکارهای خرد و زود بازده و کسب وکارهای فناورانه، ارزیابی و تحلیل کسب وکار، فرآیند نحوه تأمین منابع انسانی و تآمین مالی پرداخت.

دکتراحمدزاده در ادامه مباحث خود نمونه های موفق کسب وکار را مثال زد و نیز توضیحاتی در خصوص حمایت های سازمانی از کسب  وکارهای فناورانه و شرکت های دانش بنیان، نحوه اخذ مجوزات کسب وکار ، نحوه اخذ تسهیلات کسب و کار نحوه راه اندازی شرکت های دانش بنیان ارائه کرد.

گفتنی است این وبینار از سلسله برنامه های مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی استان قم است که هر هفته به صورت آنلاین برگزار می گردد.

کلید واژه ها: وبینار مرکز نوآوری و شکوفایی (منش) سازمان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی