نحوه کشف فرصت های کسب وکار تدریس شد

۰۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۵ کد : ۳۵۳۲۰ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
وبینار آموزشی کشف فرصت های کسب و کار با همکاری دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و مجری طرح های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در استان قم روز سه شنبه ۲ تیر ماه به صورت برخط در سامانه آموزش مجازی جهاد دانشگاهی (امجد) برگزار شد.
نحوه کشف فرصت های کسب وکار تدریس شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم محسن سلطانی مدرس این کارگاه مجازی، در ارائه خود به مباحثی از جمله تشخیص  و کشف فرصت ها، خلق فرصت، پنجره فرصت در کارآفرینی، چرخه عمر کارآفرینی، سیاست‌ها و حمایت های سازمان های متولی صندوق نوآوری و شکوفایی ، وزارت تعاون کار ورفاه اجتماعی، بنیاد برکت، هوش هیجانی در کسب وکارها و نمونه های موفق کسب پرداخت.

در پایان وبینار پرسش و پاسخ انجام شد و مدرس دوره به پرسش هایی که متقاضیان ارائه کردند پاسخ داد.

گفتنی است طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی توسط  جهاد دانشگاهی در 31 استان کشور در حال اجرا است.

کلید واژه ها: سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی دفتر قم وبینار بنیاد برکت طرح مشاغل خانگی الگوی نوین مشاغل خانگی