نحوه راه اندازی شرکت‌های دانش بنیان بیان شد

۲۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۸ کد : ۳۲۱۳۰ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
وبینار آموزشی "چگونه یک شرکت دانش بنیان راه  اندازی کنیم" روز چهارشنبه ۲۶ خرداد ماه با همکاری شرکت مهراد تک صورت برخط در سامانه آموزش مجازی جهاد دانشگاهی (امجد) برگزار شد.
نحوه راه اندازی شرکت‌های دانش بنیان بیان شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دکتر مهدی مرادی مدرس این دوره در ارائه خود به معرفی اجمالی انواع شرکت ها پرداخت، نحوه کار مراکز نوآوری و شتابدهنده ها و مراکز رشد و پارک های علم و فناوری را تبیین کرد  و جایگاه این سازمان ها و مراکز را در ایجاد و توسعه شرکت های دانش بنیان بیان کرد.

مرادی در ادامه: به تشریح کیفیت طرح ها و فناوری ها و انواع شرکت های دانش بنیان و خدمات آنها پرداخت و شرایط لازم برای طرح شرکت ها برای دانش بنیان را برشمرد و نحوه ثبت نام  شرکت ها را در سامانه را شرح داد و داده های مورد نیاز برای شروع فرآیندهای مجوز دانش بنیان را بیان کرد.

گفتنی است این وبینار از سلسله وبینارهای توانمندسازی مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی قم بود که هر هفته به صورت آنلاین برگزار می شود.

کلید واژه ها: وبینار