زنجیره ارزش در کسب و کارهای خانگی، مهارت جدید متقاضیان مشاغل خانگی در قم

۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۰:۱۱ کد : ۳۲۰۰۲ تجاری سازی فناوری و اشتغال
متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان قم زنجیره ارزش در کسب وکارهای خانگی را آموختند.
زنجیره ارزش در کسب و کارهای خانگی، مهارت جدید متقاضیان مشاغل خانگی در قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم وبینار آموزشی آشنایی مدل راه اندازی کسب وکار خانگی روز شنبه 22 خرداد ماه با همکاری مجری طرح های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در استان قم به صورت برخط در سامانه آموزش مجازی جهاد دانشگاهی (امجد) برگزار شد.

محسن سلطانی مدرس این دوره مباحثی از جمله مفهوم زنجیره ارزش در کسب وکار، فرایند و جزئیات زنجیره ارزش پورتر، مزایای ایجاد زنجیره ارزش و شبکه سازی در کسب وکار پرداخت و نمونه های موفقی را در زنجیره ارزش ارائه کرد.

در پایان وبینار پرسش و پاسخ انجام شد و مدرس دوره به پرسش هایی که متقاضیان ارائه کردند پاسخ داد.

گفتنی است طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی توسط جهاد دانشگاهی در 31 استان کشور در حال اجرا است.

کلید واژه ها: وبینار طرح مشاغل خانگی