/سلسله وبینارهای رویداد اکسیر/

آشنایی ایده پردازان رویداد اکسیر با بوم کسب و کار

۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۴ کد : ۳۱۶۱۵ فرهنگی اخبار دسته اول
کارگاه آموزشی بوم کسب و کار از سلسله وبینارهای آموزشی رویداد ایده‌پردازی اکسیر روز شنبه ۸ خردادماه در سامانه آموزش مجازی جهاد دانشگاهی (امجد) برگزار شد.
آشنایی ایده پردازان رویداد اکسیر با بوم کسب و کار

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم زهرا حسینی در ابتدای کارگاه به بیان اهمیت بوم کسب و کار پرداخت و گفت: انجام مطالعات بازاریابی، شناسایی رقبا، مشورت با متخصصین، بررسی آمار و ارقام کسب و کارهای مشابه ، نگارش طرح کسب و کار از جمله اقداماتی است که باید قبل از نگارش بوم مدل کسب و کار انجام شود.

حسینی سپس به معرفی و تشریح بخش های بوم پرداخت و گفت: بخش مشتریان، ارزش های پیشنهادی، ارتباط با مشتری، کانال های توزیع، جریان درآمدی، منابع کلیدی، فعالیت های کلیدی، شرکای اصلی و ساختار هزینه ها  بخش های یک بوم را تشکیل می دهند.

زهرا حسینی با ارائه مباحثی پیرامون بررسی بوم مدل کسب و کار چند پلتفرم موفق مانند کافه بازار و اسنپ  به کارگاه خود خاتمه داد.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان