آشنایی متقاضیان مشاغل خانگی با طراحی لباس در نرم‌افزار

۰۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۶ کد : ۳۱۳۷۳ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
پیشران ها و متقاضیان رسته شغلی خیاطی در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در کارگاه مجازی که در سامانه آموزش مجازی جهاد دانشگاهی (امجد) برگزار شد با طراحی لباس در نرم افزار آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، نگار کاظمی مدرس این کارگاه آموزشی مجازی در ارائه مطالب خود بهره برداری کسب و کارها از فناوری‌های روز و همگام شدن با این فناوری‌ها را ضروری دانست و گفت: نرم‌افزارها همیشه به عنوان یک ابزار مهم وکاربردی جهت تسهیل امور استفاده می شوند و در حوزه طراحی لباس نیز این امر یک ضرورت بسیار واضح است.

کاظمی در ادامه نرم‌افزارهای حوزه طراحی لباس و پوشاک را معرفی کرد و فراگیران کارگاه را با مباحثی از جمله نوآوری در طراحی‌های لباس، مزایای نرم‌افزارهای طراحی لباس، معرفی نرم‌افزار ماربلوس آشنا کرد و نمونه‌هایی از محصولات طراحی شده با نرم‌افزار ماربلوس را در این کارگاه ارائه و تشریح کرد.

نگار کاظمی در پایان وبینار آشنایی با طراحی لباس به سوالات فراگیران پاسخ داد.

گفتنی است این وبینار از سلسله وبینارهای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی است که با همکاری مرکز فناوری اطلاعات جهاد دانشگاهی برگزار شد.

کلید واژه ها: طرح مشاغل خانگی