سلسله وبینارهای رایگان رویداد اکسیر

کارگاه‌هایایده‌پردازی و خلاقیت در کسب و کار ۱ و ۲ برگزار شد

۰۵ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۹:۳۵ کد : ۳۱۳۵۲ فرهنگی اخبار دسته اول
کارگاه‌های ایده پردازی و خلاقیت در کسب و کار سه شنبه و چهارشنبه، چهارم و پنجم خردادماه در سامانه آموزش مجازی جهاد دانشگاهی (امجد) برگزار شد.
کارگاه‌هایایده‌پردازی و خلاقیت در کسب و کار ۱ و ۲ برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دکتر لیلا طباطبایی در کارگاه اول اهمیت و نحوه پی بردن به رسالت زندگی شخصی و شغلی را تبیین کرد و تست‌هایی برای شرکت کنندگان کارگاه ارائه کرد تا سوالات و ابهام هایی که در ذهن فراگیران نقش بسته بود در زمان محدود کارگاه برطرف شود.

طباطبایی سپس به قوانین مستری (استاد شدن در کسب و کار) پرداخت و نحوه تخصص یافتن و قوی شدن در یک حوزه خاص را  آموزش داد.

لیلا طباطبایی در دومین کارگاه مطالب تکمیلی نحوه متخصص شدن را بیان کرد و منابع مختلف کشف ایده‌های ناب کسب و کار های جدید را برشمرد، سپس به شرح مثال های مرتبط با این موضوع پرداخت.

در ادامه کارگاه دوم روش های غربال ایده‌ها و نحوه انتخاب بین ایده ها ارائه شد و کارگاه با پرسش و پاسخ به پایان رسید.

گفتنی است کارگاه بوم کسب و کار روز شنبه هشتم خردادماه از ساعت ۱۵ تا ۱۷ با ارائه زهرا حسینی و کارگاه آموزشی Team Work روز یکشنبه نهم خردادماه با ارائه دکتر مصطفی ملایی برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: رویداد اکسیر سازمان دانشجویان