۸کارگاه مهارتی در نیمه اول خرداد برگزار می‌شود

۰۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۷ کد : ۳۱۲۲۵ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
مدیر اجرایی طرح توسعه مشاغل خانگی از برنامه ریزی و برگزاری ۸ کارگاه آموزشی جهت توانمندسازی متقاضیان مشاغل خانگی در طرح توسعه مشاغل خانگی استان قم خبر داد.
۸کارگاه مهارتی در نیمه اول خرداد برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم یاسر شریفی گفت: کارگاه آموزش نحوه راه اندازی و ایجاد فروشگاه‌های مجازی، کارگاه آموزش طراحی لباس و پارچه با نرم افزار، کارگاه آشنایی با قوانین و مقررات کسب وکار در فضای مجازی، کارگاه آموزشی مدل راه اندازی کسب و کارهای خانگی، کارگاه مینا کاری، فیروزه کوبی، نقاشی پردازی و کارگاه قلم زنی از جمله کارگاه های برنامه ریزی شده است که تا پایان نیمه اول خردادماه برگزار خواهد شد.

شریفی عنوان کرد: 4 کارگاه آموزشی نیز برای نیمه دوم خرداد ماه برنامه ریزی شده است که علاقمندان به حوزه مشاغل خانگی و متقاضیانی که در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ثبت نام کرده‌اند می‌توانند براساس مزیت‌های شغلی انتخاب شده در سامانه از این کارگاه‌ها استفاده کنند.

شایان ذکر است طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسط جهاد دانشگاهی در 31 استان کشور در حال اجرا است.

کلید واژه ها: سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی دفتر قم طرح مشاغل خانگی