اطلاعیه جذب همکار ماما در مرکز "رویا"

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۱ کد : ۳۰۵۵۹ پژوهش و فناوری اخبار دسته اول
مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی واحد استان قم (رویا) جهت تکمیل کادر پرسنلی خود در بخش مامایی همکار می‌پذیرد.
اطلاعیه جذب همکار ماما در مرکز "رویا"

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی واحد استان قم یکی از معتبر ترین مراکز فوق تخصصی کشور در حوزه زنان، زایمان و ناباروری است که نزدیک به دو دهه خدمت به مردم استان، کشور و گردشگران خارجی را در کارنامه خود دارد.

این مرکز فوق تخصصی در بخش‌های مامایی، اورولوژی، آزمایشگاه تشخیص طبی، متخصصین زنان، جنین شناسی، عمل‌های جراحی ناباروری، مشاوره ژنتیک، کلینیک ویژه تخصصی آندرومتریوز و ذخیره خون بندناف فعالیت می‌کند که از جمله معدود مراکز فوق تخصصی درمان ناباروری با این سطح از گوناگونی خدمات است.

مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری با توجه به تعهد به رفع نیاز شهروندان به تازگی نیاز خود را به جذب همکار در بخش مامایی اعلام کرده است.

علاقه مندان به همکاری با این مرکز فوق تخصصی می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر، ارسال رزومه و تعیین وقت مصاحبه با دفتر معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد استان قم به شماره 32700158 تماس حاصل فرمایند.

کلید واژه ها: مرکز درمان ناباروری