وبینار آشنایی با حقوق شرکت ها برگزار شد

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۵:۵۷ کد : ۳۰۴۹۹ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
وبینار آموزشی آشنایی با حقوق شرکت ها روز شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در سامانه آموزش مجازی جهاد دانشگاهی (امجد) برگزار شد.
وبینار آشنایی با حقوق شرکت ها برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحداستان قم نوشین صادقی مدرس این کارگاه مجازی، در ارائه خود به مباحثی از جمله مفهوم شرکت های تجازی و تفاوت آن با شرکت های مدنی  و موسسه های غیر تجاری پرداخت و مباحثی همچون تفاوت کاربردی شرکت سهامی خاص و عام، اختیارات هیئت مدیره و مدیرعامل، مسئولیت مدیران شرکت سهامی و میزان سرمایه در شرکت ها را شرح داد.

این کارگاه مجازی از سلسله وبینار های برنامه ریزی شده در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی استان قم بود که هر شنبه ویژه دانشجویان و دانش آموختگان جهاد دانشگاهی و علاقه مندان به حوزه کسب و کار برگزار می شود.

گفتنی است این کارگاه با همکاری سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی توسط مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی استان قم برگزار شد.

کلید واژه ها: وبینار سازمان دانشجویان