متقاضیان مشاغل خانگی فنون کاربردی ترجمه را آموختند

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۷:۰۱ کد : ۳۰۴۳۹ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
کارگاه آموزشی آشنایی با فنون ترجمه کاربردی ویژه متقاضیان مشاغل خانگی استان قم چهارشنبه ۸ اردیبهشت ماه با همکاری موسسه دارالفنون بوریا برگزار شد.
متقاضیان مشاغل خانگی فنون کاربردی ترجمه را آموختند

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم متقاضیانی که در در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در رسته مترجمی زبان انگلیسی ثبت نام کرده بودند با ورود به سامانه آموزش مجازی جهاد دانشگاهی (امجد) از آموزش فن ترجمه بهره‌مند شدند.

طیبه شیخی مدرس کارگاه آموزشی فنون ترجمه کاربردی، تکنیک‌های کاربردی ترجمه را به تفصیل بیان کرد و در پایان کارگاه به پرسش های شرکت کنندگان پاسخ داد.

پس از پایان کارگاه آموزشی فنون ترجمه کاربردی شرکت کنندگان برای اشتغال به موسسه دارالفنون بوریا که در برگزاری این کارگاه نیز مشارکت کرده بود معرفی شدند.

شایان ذکر است طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت تعاون کار رفاه اجتماعی و با اجرای جهاد دانشگاهی در 31 استان در حال اجرا است.

کلید واژه ها: طرح مشاغل خانگی