انتصاب رئیس مرکز علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم

۰۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۶ کد : ۲۹۷۷۰ آموزشی اخبار دسته اول
محمد رستمی با پیشنهاد رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم به عنوان رئیس مرکز علمی کاربردی این واحد منصوب شد.
انتصاب رئیس مرکز علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دکتر محمدعلی گودرزی طی حکمی محمد رستمی را به مدت ۴ سال به عنوان رئیس مرکز علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

با عنایت به پیشنهاد رئیس محترم جهاددانشگاهی واحد استان قم و نظر به تخصص و تعهد جنابعالی، به استناد اعلام موافقت کمیته انتصاب دانشگاه به شماره ۴۳۶۷۶/ ۹۹/ م مورخ ۱۱/ ۱۲/ ۱۳۹۹ به موجب این ابلاغ از تاریخ آغاز سرپرستی (۰۲/ ۰۲/ ۱۳۹۹) تا تاریخ (۰۱/ ۰۲/ ۱۴۰۳) برای مدت ۴ سال به سمت رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم به صورت تمام وقت و موثر منصوب می شوید.
امید است با استعانت از خداوند متعال در انجام امورمحوله موفق و موید باشید.

کلید واژه ها: علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم

علی شریعتی ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۸
برای همکار جهادگرم جناب آقای رستمی آرزوی موفقیت دارم.