ترویج فرهنگ ایده‌پردازی و ذهن خلاق هدف این رویدادهاست

۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۹ کد : ۲۹۲۵۳ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
دبیر رویداد خانه‌ تا کارخانه گفت: هدف ما از برگزاری اینگونه رویدادها ترویج فرهنگ ایده‌پردازی و ذهن خلاق است.
ترویج فرهنگ ایده‌پردازی و ذهن خلاق هدف این رویدادهاست

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم یاسر شریفی در حاشیه آیین اختتامیه رویداد خانه‌ تا کارخانه عنوان کرد: این رویداد به همت کمیته امداد امام‌خمینی (ره) و با همکاری جهاد دانشگاهی استان‌قم در سه محور فناوری اطلاعات، فناوری‌های نوین در حوزه صنایع دستی و فناوری‌های حوزه صنایع تبدیلی و تکمیل کشاورزی برگزار شد.

وی افزود: در مدت برگزاری رویداد خانه‌ تا کارخانه ۱۰ وبینار یا کارگاه‌ آموزشی مجازی با اهداف مشخص برگزار شد و در مجموع ۳۰۰ نفر در این رویداد شرکت کردند که تعداد ایده‌های ارسال شده آن‌ها به دبیرخانه به عدد ۴۵ رسید.

دبیر رویداد خانه‌ تا کارخانه تصریح کرد: از مجموع ۴۵ ایده ارسال شده ۱۰ ایده به بخش پایانی راه یافت و ایده پردازان این طرح ها برای دفاع از ایده‌های خود در مقابل داوران حاضر شدند و در نهایت نفرات برتر با انتخاب داوران و حضار مشخص و از ایشان تجلیل به عمل آمد.

وی افزود: داوران این رویداد نمایندگان پارک علم‌فناوری، جهاد دانشگاهی، بنیاد نخبگان و کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قم بودند.

شریفی در پایان گفت: هدف ما از برگزاری اینگونه رویدادها ترویج فرهنگ ایده‌پردازی و ذهن خلاق است.

کلید واژه ها: رویداد خانه تا کارخانه کمیته امداد امام خمینی (ره) بنیاد نخبگان استان قم