جوایز مسابقه کتابخوانی اربعین حسینی اهدا شد

۱۰ آبان ۱۳۹۷ | ۱۷:۳۱ کد : ۲۹۲۰ عمومی
آقایان محمد میرزایی، جواد عرب خراسانی، یاسر شریفی، سید علی موسوی، قیاسعلی شیری، هادی خورسند، علی شریعتی، حسین کاظمی، مجید سلیمی و خانم ها سپیده میرزایی، لیلا ناصرپور، فاطمه سرور، نیلوفر آزاد، سپیده سلیمانی، مریم صمدی، صدیقه کهنه سوار فرهادی و مریم ملاعلی در این مسابقه بالاترین امتیاز را به خود اختصاص دادند.
جوایز مسابقه کتابخوانی اربعین حسینی اهدا شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم مسابقه کتابخوانی اربعین حسینی با هدف اشاعه فرهنگ عاشورایی بین خانواده ها و اعضای این واحد بصورت آنلاین برگزار شد.

در این مسابقه که سوالات آن از کتاب حماسه حسینی اثر استاد شهید مرتضی مطهری طرح شده بود، بیش از 40 نفر از اعضا و خانواده های جهادگر دانشگاهی استان قم شرکت کردند که 17 نفر امتیاز کامل را در این مسابقه کسب کردند.

شایان ذکر است با وجود اعلام قبلی مبنی بر اعلام اسامی 10 نفر از نفرات برتر به قید قرعه به عنوان برندگان این مسابقه با دستور رئیس جهاددانشگاهی استان قم تمام نفرات برتر تجلیل شدند.

کلید واژه ها: روابط عمومی مسابقه کتابخوانی