برنامه وبینارهای خانه تا کارخانه اعلام شد

۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۱ کد : ۲۸۲۹۲ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
برنامه برگزاری و نحوه شرکت در سلسله وبینارهای رویداد خانه تا کارخانه اعلام شد.
برنامه وبینارهای خانه تا کارخانه اعلام شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم 9 وبینار تخصصی حوزه تجاری سازی و اشتغال در جدول برنامه های رویداد خانه تا کارخانه قرارگرفت.

وبینارهای خلاقیت یک و دو، دوم و سوم اسفندماه، ایده پردازی و تحلیل بازار چهارم اسفندماه، آشنایی با بوم کسب و کار پنجم اسفندماه، چگونگی ارائه و شرح سرمایه گذاری ششم اسفندماه، فن بیان و سخنوری و ارتباط موثر نهم اسفندماه، بازاریابی و فروش یک و دو یازدهم و دوازدهم اسفندماه و وبینار صندلی تجربه سیزدهم اسفندماه ساعت 13 برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است شرکت در این وبیناها برای عموم آزاد است و علاقه مندان با مراجعه به لینک https://formaloo.com/karkhane می‌توانند در این سلسله وبینار رایگان ثبت نام کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 37832878 – 025 تماس بگیرند.

گفتنی است رویداد خانه تا کارخانه با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) بنیاد نخبگان، مرکز نوآوری و شتابدهی شعبه قم و سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان قم برگزار می‌شود.

ثبت نام در وبینار های رایگان رویداد خانه تا کارخانه

ارسال ایده در رویداد خانه تا کارخانه