انتصاب رابطین خبری جهاددانشگاهی واحد استان قم

۰۲ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۸ کد : ۲۷۷۰ عمومی اخبار دسته اول
آقایان علی مصری، علی کوثری، علی اکبر زهدی پور، محمد میرزایی، مصطفی عزتی، محسن صفری، مسعود دیبایی و خانم ها زینب بالار، معصومه کریمی، مریم صمدی، معصومه جانبازی، نوشین صادقی، مریم حیدری و ریحانه زارعی به عنوان رابطین خبری جهاددانشگاهی واحد استان قم منصوب شدند.
انتصاب رابطین خبری جهاددانشگاهی واحد استان قم

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم دکتر محمد حیدری رئیس واحد، پس از طرح و تصویب معرفی رابطین خبری از حوزه های مختلف فعالیت جهاددانشگاهی قم جهت پوشش حد اکثری اخبار و وقایع واحد در نشست هیأت رئیسه، افراد معرفی شده از سوی اداره روابط عمومی را به عنوان رابط خبری منصوب کرد.

در حکم انتصاب رابطین خبری جهاددانشگاهی واحد استان قم آمده است:

سلام علیکم

با احترام، نظر به پیشنهاد مدیریت محترم مرکز خدمات تخصصی درمان ناباروری و تایید مسئول محترم روابط عمومی، با توجه به تعهد و سوابق ارزشمند شما در جهاددانشگاهی به موجب این حکم به عنوان «رابط خبری اداره روابط عمومی» منصوب می شوید.

امید است با یاری پروردگار توانا در امر اطلاع رسانی، هماهنگی و همچنین تنظیم و ارسال گزارشات خبری و تفصیلی به اداره روابط عمومی جهت انتشار اخبار مربوط به نوآوری‌ها، توانایی‌ها، افتخارات، خدمات و شایستگی های آن مرکز پیروز و سربلند باشید.

کلید واژه ها: روابط عمومی