توسعه فعالیت های مشترک جهاد دانشگاهی استان قم و سازمان بسیج جامعه پزشکی

۲۱ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۹ کد : ۲۶۸۳۲ عمومی اخبار دسته اول
تعاملات دو مجموعه جهاددانشگاهی واحد استان قم و سازمان بسیج جامعه پزشکی در بخش های مخلتف توسعه می یابد.
توسعه فعالیت های مشترک جهاد دانشگاهی استان قم و سازمان بسیج جامعه پزشکی

سرهنگ ابوالفضل چهره نما فرمانده بسیج جامعه پزشکی استان قم به همراه جمعی از فعالان این جامعه با حضور در ساختمان مرکزی جهاد دانشگاهی واحد استان قم با دکتر محمد حیدری رئیس این واحد دیدار و گفتگو کرد.

در ابتدای این مراسم دکتر محمد حیدری با اشاره به ظرفیت های جهاد دانشگاهی برای پوشش مشکلات و خلاءهای استان بخصوص در حوزه های علمی و پزشکی گفت: یکی از مهمترین ظرفیت های این نهاد، ظرفیت پزشکی از راه دور و همچنین فعالیت های جهادی درمانی است که در این زمینه آمادگی کاملی برای ارایه خدمات به اقشار محروم جامعه داریم.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت های آموزشی جهاد دانشگاهی نیز ابزار امیدواری کرد در این حوزه نیز راه‌های توسعه علمی و فنی کادر درمان جهادگر استان در توان افزایی بسیج استان به کار گرفته شود.

گفتنی است پس از سخنان فرمانده بسیج جامعه پزشکان تفاهم همکاری با حضور مدیران دو نهاد مبادله شد.

در این تفاهم نامه طرفین با هدف همکاری در زمینه های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی، ایجاد زیرساخت های لازم در راستای توسعه کسب وکارهای تخصصی، اشتغال و کارآفرینی و استفاده بهینه از توانمندی ها و ظرفیت های مشترک طرفین و افزایش تعاملات بین بخشی و توسعه کمی و کیفی همکاری های های علمی متهعد شدند در برگزاری دوره های آموزشی عمومی و تخصصی مشارکت کنند و رویداد های فناورانه، نمایشگاه های تخصصی و استارت‌آپ های استانی توسعه تجازی سازی همکاری کنند، از منابع، امکانات و توانمندی های علمی تخصصی و اجرایی یکدیگر در حوزه های اشتغال زایی ، کارآفرینی استفاده کنند و برنامه های مشترکی در راستای اهداف یکدیگر در محلات هدف دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی اجرا کنند.

کلید واژه ها: سازمان بسیج جامعه پزشکی تفاهم نامه