هر کسب وکاری به مشاوره حقوقی نیاز دارد
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم دکتر محمدحسین مرادی مدیرعامل موسسه حقوقی پارس آرا در چهارمین رویداد صندلی تجربه، ضرورت استفاده از تجربیات کارآفرینان و مشاوران حقوقی را لازمه آغاز یک کسب و کار جدید دانست.
محمدحسین مرادی گفت: کسب وکارم را از مقطع کارشناسی ارشد و در زمان دانشجویی شروع کردم. در آن زمان هیچ سابقه و فعالیت کسب و کاری نداشتم. مشاورههای خوب در ابتدای فعالیت حرفهای به من بسیار کمک کرد. در حال حاضر حدود 20 نفر در موسسه حقوقی پارس آرا مشغول به فعالیت هستند و این مرهون زحمات چندین ساله همکاران من در این تیم موفق هست.
مرادی افزود: از هر فرصتی برای مشاورههای کسب و کار استفاده نمایید. حتی زمانی که در یک مهمانی هستید این فرصت را از دست ندهید. استفاده از این دادهها میتواند بسیار ارزشمند باشد. موفقیت هر کسب وکاری در ابتدا نیاز به مشاوره حقوقی خوب دارد.
مدیرعامل موسسه حقوقی پارس آرا ادامه داد: اگر میخواهید کسب و کاری را شروع کنید باید با امکانات موجود، یعنی با امکانات خودتان شروع کنید. شروع فعالیت حرفهای از خانه بهترین پیشنهاد است.
مرادی ادامه داد: باید یاد بگیریم به تجارب دیگران احترام بگذاریم، پای تجربه دیگران بنشینیم و آزمایش کنیم، سپس با ایمان به کاری که میکنیم به هدفمان برسیم.
مرادی با اشاره به طیفهای مختلف قراردادها عنوان کرد: قراردادهای درون سازمانی که بین شرکا تنظیم میشوند و قرادادهای هم بنیانگذران و قراردادهای مربوط به اداره کار و قراردادهای پیمانکاری و... ازانواع طیفهای قرارداد هستند و قراردادهای برون سازمانی نیز شامل قراردادهایی است که به طور مثال برای تأمین مواد اولیه، فروش محصولات و خرید تجهیزات و ... استفاده میشود. مباحث مربوط به قر اردادها بسیار امر گستردهای است و واقعا خودش نیاز به یک دوره آموزشی ویژه دارد.
مرادی گفت: قراردادهای الحاقی جزو قراردادهایی هست که بیشتر برای وامها به کار میرود. به عنوان یک قاعده کلی هر کسب و کاری که بخواهد شکل بگیرد حتما باید یک قالب حقوقی را همانند یک فواندانسیون ساختمان در نظر بگیرد. لذا برای عقد قراردادهای تخصصی باید حتما از افراد متخصص حقوقی استفاده نمایید.
مرادی ادامه داد: استفاده از قراردادهای آماده میتواند نمایی کلی از یک قرارداد را در اختیار شما قرار دهد اما باید به بندهای قرارداد و شروطی که در آن هست آن کاملا توجه و با یک مشاور حقوقی با تجربه مشورت کرد.
وکیل پایه یک دادگستری گفت: به صورت کلی در یک قرارداد باید به چند مورد توجه بیشتری شود: یک قرارداد ساختاری مشخص دارد و طرفین قرارداد چه اشخاض حقیقی یا اشخاص حقوقی هستند و نیاز به احراز هویت دارد و باید حتما علاوه بر مشخصات فردی کدملی شخص حقیقی و نیز شناسه ملی شرکت حقوقی نیز در ابتدای قرارداد درج گردد.
همچنین موضوع قرارداد در واقع قلب یک قرارداد محسوب میشود و دقیقا باید در این قسمت مسأله و موضوع قرارداد شرح داده شود. در انتهای قرارداد همیشه یک مشکل وجود دارد، آن هم اینکه چگونه متوجه بشویم این امضا، امضای خود فرد است یا خیر، نکته اینجاست اگر در قراردادی امضای خود فرد نباشد نمیتوانیم در صورت رخدادن مشکل، آن را گردن فرد بیاندازیم و مطالبه کنیم. لذا توصیه میشود امضا از هر فردی در هر قراردادی میگیرید مطلوبست اثر انگشت نیز همراه با امضا اخذ شود. گاهی اوقات اگر به دلیل تعارفات در فضای دوستانه امکان اخذ اثر انگشت میسر نباشد لذا راهکار دیگهای هست که در حین امضا به آن فرد بگوییم حتما نام و نام خانوادگی خود را در کنار امضای خود درج نماید و این نکته حقوقی است زیرا دست خط هر فرد مانند اثر انگشت معرف خود فرد است و قابلیت مطالبه دارد.
نظر شما :