دیدار روسای شورای شهر و جهاد دانشگاهی قم

۰۴ دی ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۳ کد : ۲۶۲۲۰ عمومی اخبار دسته اول
روسای شورای شهر قم و جهاد دانشگاهی استان قم دیدار و در خصوص ارائه خدمات بهتر به شهروندان گفتگو کردند.
دیدار روسای شورای شهر و جهاد دانشگاهی قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم رئیس این واحد به همراه جمعی از مدیران جهاد دانشگاهی قم روز پنجشنبه 4 دی ماه با حضور در ساختمان شورای شهر قم با عبدالله جلالی رئیس و حجت الاسلام سیدمحمد آتش‌زر عضو شورای شهر دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار همکاری‌های مشترک دو نهاد و توسعه مراکز آموزشی، خدماتی و درمانی جهاد دانشگاهی استان قم مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اعضای شورای شهر قم ضمن اشاره به سابقه درخشان و ظرفیت عظیم جهاد دانشگاهی برای توسعه شهر بر ضرورت تعامل و همکاری هرچه بیشتر برای تسهیل خدمت رسانی جهاد دانشگاهی به شهروندان تاکید کردند.

در این دیدار همچنین اهداف و جزئیات پیشرفت طرح ملی توسعه مشاغل خانگی توسط مدیر سازمان تجاری سازی جهاد دانشگاهی تشریح شد و مورد استقبال اعضای شورای شهر قم قرار گرفت.

کلید واژه ها: شورای شهر قم دیدار