وبینار فرآیند کارآفرینی ایده تا محصول برگزار شد

۲۷ آذر ۱۳۹۹ | ۱۸:۱۱ کد : ۲۶۲۱۵ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
وبینار فرآیند کارآفرینی - ایده تا محصول، روز پنجشنبه ۲۷ آذرماه در سامانه امجد جهاد دانشگاهی با همکاری بنیاد نخبگان استان قم برگزار شد.
وبینار فرآیند کارآفرینی ایده تا محصول برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم این وبینار با حضور دکتر سیدمحمد مقیمی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در مراکز نوآوری و شکوفایی ویژه اعضای مرکز نوآوری و شتابدهی و سازمان دانشجویان شعبه قم و اعضای نخبگان قم برگزار شد.

سیدمحمد مقیمی در این وبینار با اشاره به استفاه کارآفرینی به عنوان موتور محرک توسعه اقتصادی توسط اقتصاد دانان گفت: کارآفرینی اولین بار برای توسعه اقتصادی مورد استفاده قرار گرفت و سپس دانشمندان مدیریت و جامعه شناسان به تبیین و بسط تئوریک آن پرداختند.

مقیمی افزود: کارآفرینی شامل ارائه کالایی جدید، روشی جدید در تولید، گشایش بازاری تازه، یافتن منابع جدید، ایجاد تشکیلات جدید در صنعت، و در نهایت تولید ثروت بیشتر است.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به انواع کارآفرینی فردی، درون سازمانی و  سازمانی انواع سرمایه را به چهار دسته سرمایه مالی، هنری، محیطی و سرمایه اجتماعی تقسیم و در خصوص عناصر کسب‌وکار و کارآفرینی نیز توضحیاتی ارائه کرد.

شایان ذکر است این وبینار 4ساعته  در قالب 2 جلسه 2ساعته برنامه ریزی شده است که جلسه بعدی آن هفته آینده برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: مرکز نوآوری و شکوفایی (منش) صندلی تجربه