بررسی زمینه‌های همکاری ستفا و مرکز نیکوکاری امام حسن مجتبی (ع) در نشست مشترک

۰۱ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۱ کد : ۲۶۱۸۶ اخبار دسته اول تجاری سازی فناوری و اشتغال
نشست بررسی زمینه های همکاری مشترک سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی و مرکز نیکوکاری امام حسن مجتبی (ع) صبح روز سه شنبه ۲ دی ماه در استان قم برگزار شد.
بررسی زمینه‌های همکاری ستفا و مرکز نیکوکاری امام حسن مجتبی (ع) در نشست مشترک

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم مدیر شعبه سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی (ستفا) در استان قم در این دیدار اظهار کرد: دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی دراستان قم در مهرماه  سال جاری  افتتاح شده است و  جهاد دانشگاهی قم متعهد به ایجاد شغل خانگی پایدار برای ۱۵۰۰ نفر است.

یاسر شریفی ادامه داد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی و با نظارت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در سه فاز شناسایی، آموزش واتصال به بازار با هدف اشتغال پایدار متقاضیان صورت  میگیرد.

شریفی تصریح کرد: ۴ بازار فروش اینترنتی محصولات مشاغل خانگی طراحی شده است که کمک به تنظیم فروش محصولات متقاضیان می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: درحال حاضر ثبت نام، ارزیابی، استعداد سنجی، مشاوره به صورت تماس تلفنی  به متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی  درحال  انجام می‌باشد.

در پایان مقرر شد افراد مستعد به طرح و سامانه inhb.ir معرفی شوند و نیز همکاری‌های لازم صورت بگیرد و نیز در خصوص  راه اندازی کارگاه‌های خانگی، فضاهای کارگاهی خانگی در محله نیز شناسایی و معرفی شود.

کلید واژه ها: طرح مشاغل خانگی سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی دفتر قم