همراهی دفتر امور بانوان استانداری در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی

۱۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۷:۴۵ کد : ۲۳۴۰۶ آموزشی اخبار دسته اول
تعداد بازدید:۱۰۹۵
نویسنده خبر: علی شریعتی
مدیران کل امور بانوان و خانواده استانداری های قم و مرکزی روز شنبه ۱۲ مهر ماه با حضوردر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی واحد استان قم با فعالیت های آموزشی و پژوهشی جهاد دانشگاهی استان قم آشنا شدند.
همراهی دفتر امور بانوان استانداری در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم صدیقه صدیق تقی زاده مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم، به همراه جمعی از مدیران دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی ضمن بازدید از فعالیت های پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد استان قم از فرایند اجرای طرح توانمند سازی زنان سرپرست خانوار در استان قم مطلع شدند و در جریان نحوه آموزش و اشتغال این افراد قرار گرفتند.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم در این دیدار به معرفی رسالت، عملکرد و اهداف جهاد دانشگاهی پرداخت و ضمن بیان دست‌آورد های جهاد دانشگاهی در حوزه های مختلف درمانی، صنعتی و فرهنگی علل ورود جهاد دانشگاهی به حوزه درمان ناباروری را شرح داد.

دکتر محمد حیدری ارزآوری مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی واحد استان قم را نتیجه تخصص و همدلی جهادگران این مرکز در ارائه خدمات با کیفیت به مراجعین دانست و گفت: ارائه بسته خدمات کامل و حصول نتایج موفق در عمل های درمان ناباوری در این مرکز علت اصلی مراجعه زوج های ناباروری از شهر ها و کشور های مختلف به استان قم است.

علی حسینی سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان قم نیز در این نشست با اشاره به حجم بالای ثبت نام شهروندان در این طرح بیان کرد: راستی آزمایی فرم ثبت نام متقاضیان هم‌زمان با مرحله ثبت نام انجام می‌شود.

مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان قم ادامه داد: در مرحله بعد مشاوره انجام می شود و افراد بر اساس توانمندی ها و علاقه شخصی در دسته بندی های ده‌گانه مشاغل استان قم قرار گرفته، به پیشران ها معرفی می‌شوند و پس از ارزیابی افراد توسط پیشران و مرحله آموزش آغاز می‌گردد.

مدیر شعبه سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی استان قم نیز در این دیدار به ارائه گزارش عملکرد این سازمان در طرح توانمند سازی زنان سرپرست خانوار پرداخت و تمایز آن را با طرح ملی توسعه مشاغل خانگی بیان کرد.

یاسر شریفی در تشریح طرح ملی توسعه مشاغل خانگی گفت: این طرح به کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسط جهاد دانشگاهی در 31 استان اجرا می‌شود، تفکیک جنسیتی ندارد و تمام افرادی که فاقد بیمه تامین اجتماعی (به منزله اشتغال) باشند می‌توانند در آن شرکت کنند.
 

کلیدواژه‌ها: طرح مشاغل خانگی دفتر امور بانوان و خانواده استانداری


نظر شما :