ویژه مستعدان و دانشجویان برتر:

زیارت مجازی بارگاه حضرت معصومه(س) / دیدار با عضو مجلس خبرگان رهبری

۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۳ کد : ۲۲۶۶۹ فرهنگی اخبار دسته اول
جهاد دانشگاهی قم همزمان با شهادت امام زین العابدین(ع)، با همکاری آستان مقدس حضرت معصومه(س)و بنیاد نخبگان استان قم برنامه فرهنگی زیارت مجازی بارگاه حضرت معصومه(س) و دیدار با عضو مجلس خبرگان رهبری ویژه مستعدان و دانشجویان برتر برگزار می کند.
زیارت مجازی بارگاه حضرت معصومه(س) / دیدار با عضو مجلس خبرگان رهبری

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان قم معاونت فرهنگی این واحد سازمانی به منظور اجرای برنامه های فرهنگی و گسترش برنامه های تربیتی و آموزشی برای نهادینه کردن ارزشهای اخلاق اسلامی در میان اجتماع دانشجویان همزمان با شهادت امام زین العابدین(ع)، با همکاری آستانه مقدس حضرت معصومه(س)و بنیاد نخبگان استان قم، برنامه زیارت مجازی بارگاه حضرت معصومه(س) همراه با دیدار با آیت الله حاج ابوالقاسم دولابی عضو مجلس خبرگان رهبری و نخبه قرآنی را  مورخ 24 شهریورماه از ساعت 19 لغایت 19:30 برگزار میکند.

علاقه مندان حداکثر تا 24 شهریورماه می توانند از طریق لینک زیر ثبت نام خود را نهایی کنند.