امضاء تفاهم­‌نامه­ جهاد دانشگاهی واحد استان قم و بنیاد نخبگان استان

۰۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۶:۴۲ کد : ۲۲۰۳۳ فرهنگی اخبار دسته اول
در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه در حوزه علم و فناوری،  با تأکید بر گسترش حمایت‌های هدفمند مادی و معنوی از نوآوران و فناوران و همچنین گسترش هم­فکری و همکاری­های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، تفاهم­نامه­ای بین جهاد دانشگاهی واحد استان قم و بنیاد نخبگان استان به امضاء رسید.
امضاء تفاهم­‌نامه­ جهاد دانشگاهی واحد استان قم و بنیاد نخبگان استان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم این تفاهم نامه با موضوع توسعه همکار‌‌‌‌ی‌های نوآوری، فناوری، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی جهاد و بنیاد با در نظر گرفتن سرمایه‌ها و ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل مادی، اجتماعی، و معنوی آن‌ها در راستای هم افزایی دستگاه های متولی نظام نخبگانی برای توانمند سازی جامعه نخبگانی  و استفاده از  ظرفیت آنان منعقد گردید.

همچنین تعهدات مشترک برگزاری بازدید، کارگاه‌های آموزشی عمومی و تخصصی ، و مشاوره های حقوقی، کارآفرینی و...مورد نیاز طرفین جامعه هدف - برگزاری مشترک رویدادهای فناورانه نظیر ایده تاپ و استارتاپ‌های استانی در راستای توسعه تجاری‌سازی فناوری استان برگزاری مشترک نمایشگاه‌های علمی، فناوری، هنری، و فرهنگی - تهیه و انتشار محتوا و ویژه‌نامه‌هایی با موضوعات آموزشی و فرهنگی و نوآوری و فناوری و توسعه تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان به صورت مشترک، در ذیل این تفاهم نامه عنوان شده است.

مدت این تفاهم‌نامه از تاریخ انعقاد به مدت 2 سال است که با توافق طرفین قابل تمدید خواهد بود.

کلید واژه ها: تفاهم نامه بنیاد نخبگان استان قم