برگزاری مسابقات ورزشی ویژه جهادگران

۰۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۲ کد : ۲۱۰۱۰ عمومی اخبار دسته اول
مسابقات ورزشی سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی روز چهارشنبه ۱۵ مرداد ماه ویژه خانواده جهادگران استان قم در بوستان علوی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم اعضای این واحد سازمانی ساعت 8 صبح روز چهارشنبه 15 مرداد ماه به همراه خانواده هایشان در مسابقات تنیس روی میز و دارت به رقابت خواهند پرداخت.

با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور این مسابقات بر خلاف سال‌های گذشته که در محیط‌های سربسته و در ساعت مناسبی از عصر برگزار میشد این بار در فضای باز و در ساعات ابتدایی صبح برگزار می‌شود تا اعضای محترم واحد با کمترین حد از تردد جمعیت و درگیری با بیماری کرونا مواجه نشوند.

جهادگران دانشگاهی استان قم که مایل هستند در این مسابقات شرکت کنند می‌توانند با کلیک روی لینک فرم ثبت نام مسابقات ورزشی چهلمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی و تکمیل اطلاعات فردی ثبت نام کنند.

با توجه به برگزاری مراسم گرامیداشت سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی در صبح روز چهارشنبه 15 مرداد ماه زمان برگزاری مسابقات ورزشی متعاقبا به اطلاع همکاران محترم خواهد رسید.

کلید واژه ها: سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی مسابقه